1505060_994671480559150_3872213573173021308_n

Afslanken

Een beter en slanker figuur.
Formostar infra red body wrap warmt de zones op waar het vetweefsel zich bevindt. De warmte die vrijkomt stimuleert je stofwisseling en lichaamszuivering hierdoor verlies je meer dan 1200 Calorieën in één behandeling van 1 uur. Formostar wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimetersverlies omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Formostar werkt ook goed tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het resultaat van een behandeling zie en voel je na elke beurt met blijvend resultaat.

Met Formostar maken we gebruik van een infraroodsysteem. Tijdens de behandeling wordt met diepgaande warmte op een natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling, vochtcirculatie en bloedcirculatie gestimuleerd. Formostar bied op meerdere punten groot voordeel voor je gezondheid. De verbranding van 1200 calorieën in 1 uur en een verhoogde afbouw van vetten. De warmte bevorderd ook de ontspanning van de spieren en zorgt er voor dat de spieren en gewrichten weer soepeler en flexibeler bewegen. Ook neemt je vitaliteit toe en krijg je weer een jeugdige energie.

Fit en gezond
Door de diepgaande warmte van de Formostar body wrap wordt de bloeddoorstroming bevorderd en blokkeringen verwijderd hierdoor wordt de opname van zuurstof in het bloed beter verspreid over alle delen van het lichaam. De verbeterde bloedsomloop herstelt de huid en helpt pijn te verlichten. Vanaf de eerste behandeling voel je je meteen fitter.

Voordelen van de Formostar:
– betere bloeddoorstroming
– een fit gevoel
– een actiever stofwisseling
– verlicht pijn
– herstelt huid en spierweefsel
– versoepelt spieren en gewrichten
– jeugdige energie
– mooiere huid

Zuiveren en ontgiften.
De gezondheid van je lichaam binnenin bepaalt ook de gezondheid van je huid. Wij raden dan ook aan om je lichaam tenminste tweemaal per jaar te zuiveren. De infraroodstralen van onze Formostar dringen tot wel 2 keer dieper door in je huidweefsel, spierweefsels en de spieren zelf. Hierdoor worden niet alleen de toxische stoffen en cellulitis aangepakt, maar ook de lymfebanen en het weefsel dat rond de ligamenten, gewrichten en spieren licht wordt gezuiverd, gedraineerd en ontzuurd.

Pijnbestrijding
Formostar is zeer effectief voor een verbetering van de bloedcirculatie en je immuunsysteem. De kans op hart en vaat ziektes neemt aanzienlijk af. Formostar werkt doeltreffender dan andere infrarood behandelingen. Doordat deze infrarood stralen tot wel 2 keer dieper door het huidweefsel, spierweefsel en de spieren door dringen worden de gewrichten en spieren soepeler en flexibeler. Formostar verlicht de pijn en maakt het leven weer comfortabel.
Bij de volgende klachten kan Formostar een verlichting van pijn bieden.

– chronische pijnen
– reuma
– artritis
– vermoeidheidssyndroom
– menstruatiepijn
– fibromyalgie
– spierproblemen.

Calorie verbruik in 1 uur:

Wandelen: 250
Fietsen: 375
Zwemmen: 500
Joggen: 500
Formostar: 1200

Formostar is niet geschikt voor:
– Dames die zwanger zijn
– Mensen met een pacemaker
– Mensen met hartklachten
– Actieve gordelroos
– Mensen die onder medisch toezicht staan in overleg met de behandelend arts

Prijzen Formostar

Losse behandeling: € 45,- (normaal € 60,-)
Kuur van 5 behandelingen: € 200,-
IMG_3737