Definitief Ontharen

Voor vrouwen die niet graag harsen of epileren is definitief ontharen een ideale techniek. Vrouwen die last hebben van ingegroeide haartjes, rode talgbultjes of overbeharing is het ook ideaal. Mannen die last hebben van overbeharing op het lichaam zoals op de boven rug of armen is het definitief ontharen een uitkomst. Elk lichaamsdeel is te behandelen met deze techniek.

Het verwijderen van onze IPL behandeling.
Een van onze medewerkers plaatst een saffierfilter die speciaal voor jou behandeling en huidtype geschikt is boven een speciale lamp die in de behandelkop zit. Met onze apparatuur kunnen we elke huidtype behandelen. De behandelkop wordt op uw huidgeplaatst en verwijderd het ongewenste haar met een flits. Die flits geeft een lichtimpuls die naar de haarfollikels wordt geleid. Tijdens deze flits wordt de papilla (het voedingskanaaltje van de follikel) gedicht. De Papilla herstelt zich niet waardoor de haargroei op die plaats verwijderd.

Onze behandelingen zijn veilig en pijnloos. Dit komt doordat er in de behandelkop een koeling zit. Na de behandeling kunt u direct uw normale bezigheden weer doen.
Elke haar kent een rust, groei en slaapfase. Alleen de haren die in de groeifase zitten kunnen worden vernietigd. Soms zijn de haren in de rust of slaapfase. Daarom is het belangrijk dat je meerdere handelingen neemt met een bepaalde tussentijd. Een deel van de haartjes zal tijdens de volgende sessie wel in de groeifase zijn en worden als nog verwijderd. Na een reeks van behandelingen zijn alle haartjes definitief verwijderd. De tijdsduur van een behandeling kan variëren van 10 minuten tot 1,5 uur.

Het resultaat van de IPL behandeling.
Na een behandeling lijkt het alsof de haartjes blijven groeien, dit komt doordat je bij een behandeling alleen het follikel vernietigd de haartjes zelf niet. Het duurt 2 tot 3 weken voor dat de haartjes uitvallen. Na de behandeling heb je dus nog niet meteen zichtbaar resultaat.

Boek nu een gratis intake gesprek voor prijzen en meer informatie. Gratis en geheel vrijblijvend! We zijn aangesloten bij de ANBOS (brancheorganisatie schoonheidsverzorging). Dit kan voor sommige zorgverzekeraars een vereiste zijn om behandelingen in het gelaat te vergoeden.


definitief-ontharen3